2004: Výlet do Kľúčovca 1.

Tak sme si s Palom spravili ďalší cyklovýlet, tentoraz z Bratislavy do Kľúčovca, čo je aj s cestou späť decentných 158 kilometrov. Samozrejme, trasu sme neprešli za jedeň deň:))
Cieľ nebol vybraný náhodne – v Dobrohošti sa už flákalo pár „vodáckych“ indivíduí vrátane človeka, ktorý tu vystupuje pod nickom medorström. Cesta tam bola relatívne v pohodičke, len občas fúkal mierny protivietor, ale úvodných 75 kilometrov sme zvádli pomerne hravo. Sranda bolo sledovať, ako so vzrastajúcou vzdialenosťou od Bratislavy klesala cena kofoly – 20 Sk/0,5 l v Bratislave, 18 Sk za hrádzi, 10 Sk v Gabčíkove a 7,5 v Kľúčovci. Keď pôjdete cez dedinku Sáp, určite navštívne miestnu čárdu, varia tam skvelé halászlé.

S plavcami sme sa stretli v Kľúčovci, kde sme strávili pár plodných hodín v miestnom šenku. Vodáci pokračovali na miesto stanovania autom, s Palom sme sa ta vybrali na bicykloch. Možno za to mohlo tých pár pív, možno chuť trošku sa prebehnúť, zrazu sme si všimli, že sme zas v Medveďove. Nakoniec sme k táboráku šťastne dorazili, akurát Palo zistil, že mu chýbajú slnečné okuliare. Ešteže už bola skoro tma….