Dan Bárta na fotomaratóne

Bratislavský fotomaratónV rámci tretieho ročníka tradičného Bratislavského fotomaratónu, ktorý sa uskutoční 19.septembra na Tyršovom nábreží v Bratislave vystúpi jeden z najvychytenejších novodobých českých hudobníkov, spevákov a textárov Dan Bárta so svojou jazzovou formáciou Illustratosphere. Koncert je v rámci šnúry animage jediný na Slovensku a navyše je pre verejnosť zadarmo:)

Na fotomaratóne sa Dan predstaví publiku aj ako vášnivý fotograf. Návštevníci si budú môcť prezrieť jeho unikátnu výstavu fotografií vážok. Predskokanom bude slovenská formácia 4elements groov.

Okrem samotnej súťaže na vás čaká niekoľko zaujímavých fotografických workshopov, prednášky, projekcie na veľkoplošnej obrazovke a samozrejme výborná zábava. Ten, kto si akciu nenechá ujsť sa môže tešiť aj na množstvo zaujímavých bonusov ako je napríklad vyvolávanie fotografií zdarma!

Registrácia do súťaže je možná vopred na stránke fotomaratón alebo priamo na mieste. Celodenný program vrátane koncertu Dana Bártu je voľný pre širokú verejnosť.

Na koho z čitateľov tohto blogu na fotomaratóne narazím?

Poznámka: text článku je prvou tlačovou správou, ktorú na tomto blogu uverejňujem 🙂