Kauza okuliare vyriešená

Nedávno som od vás chcel tip na optiku. Problém sme úspešne vyriešili. Po behaní po Au- a iných parkoch, kde sme nazážali na rámy na okuliare za tri a viac tisíc. Až nás napadlo vrátiť sa ako páchatelia na miesto činu – po pár rokoch sme navštívili očnú optiku „21“, ktorá má zopár nezanedbateľných predností. Poskytuje zľavu:

• 21% z ceny okuliarového rámu pre každého, kto v príslušnom roku dosiahol 21 rokov a to počas celého mesiaca, v ktorom sa narodil

• 21% z ceny okuliarového rámu pre každého, kto sa narodil 21. v mesiaci počas celého roka

• 21% z ceny okuliarového rámu vždy 21. deň v mesiaci pre každého klienta očných optík

Okrem toho, pani, ktorá v optike pracuje, je na slovenské obchodnícke pomery nadštandardne profesionálna – dala nám zľavu, aj keď nebol 21-vý deň v mesiaci a neodporúčala nám rámy, ktoré boli drahé, ale ktoré sa nám hodili. Najvtipnejší moment nastal, keď som o dva dni prišiel vyzdvihnúť okuliare a zaplatiť. Nefungoval jej platobný terminál (či ako sa to volá) a ja som nemal dosť peňazí v hotovosti. „To nevadí, keď budete mať cestu okolo, peniaze mi prinesiete.“ Šlo síce len o 80 korún, ale človeka taký prístup poteší:) Firmu môžem len odporúčať.

Očná optika 21 sídli
– na námestí Slobody 23
– na Dunajskej ulici č. 20