Masaker v kuchyni úspešne pokračuje. Tentoraz to budú plnené kuracie prsia. Obed opäť vznikal bez kuchárskych kníh, bez hŕby receptov na internete, dokonca aj bez televíznych šéfkuchárov bez čapice či s čapicou. Plnku do kuracích pŕs som vyberal tradične – počas prechádzky po obchode. Do oka mi padol anglický syr čedar (Pilgrims Choice). Farbou zľahka pripomínal mladé paradajky tesne pred dozretím, takže mi nejak automaticky pribudla druhá zložka plnky kuracích pŕs. K tomu som kúpil dobre vyzerajúcu oravskú slaninku kdesi z Moravy :)
Na plnené kuracie prsia potrebujeme: 4-6 kuracích pŕs (jedno pre dospelú osobu), syr, cherry paradajky, oregano, soľ
Ospravedlňujem sa za chýbajúcu fotografiu upečených kuracích pŕs. V čase finalizácie jedla už totiž prišli hostia a ich hladné tváre nemali veľa pochopenia pre odkladanie obeda kvôli foteniu:)
Každopádne, všetci tvrdili, že obed bol masaker :)
skoda, ze na prvej a poslednej fotke su ine prsia :)
Preto je tam vysvetlenie, ze hotove prsia boli skonzumovane skor, ako stihli byt odfotenie :)
nejak sa mi stratilo ze ako to ze tie prsia su na konci v cesticku obalene ked do rury sme ich davali len v slanine? nedaju sa tie plnene prsia normalne obalit v cesticku a slahnut na panvicu a vyprazit ako klasicke snicle? nigde nemozem najst tento medzikrok
Ano, nasli ste chybu – ten posledny obrazok je ilustracny, kedze rodina stihla kuracie prsia zjest skor, ako som ich ja stihol odfotit :)